L’últim any a Almassora ha sigut un exemple de les coses que es poden fer, per un poble com el nostre, amb dedicació i la voluntat política. Estem molt prop de Castelló, un fet que té tants avantatges com inconvenients. Un dels nostres objectius quan vam arribar a l’Ajuntament va ser el de reviure els carrers de la ciutat, relegada en moltes zones a ser un dormitori de la capital.

I ho estem aconseguint amb una oferta atractiva i constant d’activitats. La campanya Viu l’estiu, viu la mar acaba amb un èxit absolut de participació. Per primera vegada, una programació esportiva, cultural, infantil, juvenil i d’oci nocturn ha omplert el districte marítim de vida. Tota la costa, des de Les Goles fins a la Mitgera, i les ermites del terme han sigut els escenaris d’esta programació.

Ara comencem el curs amb un fum de noves cites marcades a l’agenda. Destaca la primera edició del Mercat Gastronòmic, el qual servirà per a potenciar els productes locals, ampliar l’oferta de bars i restaurants per a atraure clients i oferir una nova alternativa d’oci que, com el Foodie Fest, les fires, el teatre i els nous esdeveniments esportius, portarà més visitants a Almassora.

Queda demostrat que el nostre no és un poble de gent que es quede a casa, és un poble obert. Està clar que si l’oferta és bona, els ciutadans responen. I està més que clar que oferir activitats de qualitat depén únicament de tindre la voluntat de fer-ho. Seguirem treballant per mantenir vius els carrers d’Almassora. H

*Alcaldessa d’Almassora