Les mancances que Almassora pateix des de fa anys en qüestió d’infraestructures s’han fet ara més que evidents en l’àmbit esportiu. Alguns clubs han estat relegats durant anys a entrenar en espais pocs adequats i han hagut de deixar de fer activitats per la falta de pistes o pavellons, mentre un centre tecnològic de 2,4 milions d’euros segueix tancat i sense ús. Amb les obres del col•legi Regina Violant en marxa --la millor de les notícies que hem rebut en els últims anys-- hem de renunciar a part del poliesportiu municipal i buscar una nova ubicació per als clubs que l’utilitzaven. I així ho farem, per tal que els nostres esportistes, que tant lluiten cada temporada per ser els millors, tinguen també les millors instal•lacions.

Dotar el municipi amb les infraestructures esportives necessàries i millorar les existents és i serà una de les nostres prioritats, com ha quedat demostrat amb el projecte de creació d’un trinquet municipal, les obres del qual acaben de començar. Però disposar d’instal•lacions de qualitat no passa només per construir-les, sinó també per mantindre en bones condicions aquelles que tenim. Per desgràcia, hem comprovat ja en moltes ocasions com aquest manteniment s’ha posposat i la inversió necessària per fer-lo s’ha multiplicat any rere any.

Els esportistes almassorins ens han donat moltes alegries en els últims temps. Ara és l’hora de tornar-los la pilota fent possible que tinguen espais adequats per seguir creixent.H

*Alcaldessa d’Almassora