He viscut molts anys al Boixar (a la Tinença de Benifassà), vaig estudiar a Barcelona i ara visc a Vinaròs. Tant la zona costanera de Castelló com l’interior pateixen dèficits de tot tipus, tot i que vivim a un fantàstic territori, com he pogut constatar gràcies al meu treball de vigilant forestal.

Mentre altres polítics només venien a veure’ns en campanya electoral, per fer promeses i oblidar-se’n després com feien Carlos Fabra o ara Javier Moliner, jo trepitjava el territori i veia les seues carències i les seues virtuts. Per això em presente al Senat en la candidatura A la Valenciana (Compromís, Podemos, EUPV): per defensar els nostres drets en la Cambra Alta, també els dels municipis xicotets. Volem un model econòmicament sostenible, respectuós amb l’entorn, amb infraestructures que vertebren el territori, amb un finançament just que puga frenar l’èxode dels pobles.

Així, Castelló serà coneguda pel treball i la lluita de la seua gent i no per l’aeroport de l’abuelito ni per la corrupció, tampoc pel fracking ni pel Castor. Hem de deixar enrere el balafiament. Allò que ha de caracteritzar la nostra terra és el desenvolupament sostenible i els serveis i per això reclamem rodalies cap al nord i un servei digne en la C6, A-68, AP-7 lliure, carreteres cap a l’interior i el corredor del mediterrani per la nostra industria. El 26-J hem de netejar les institucions i apartar els que se serveixen d’elles per a començar a servir a la gent. Ens ajudes? H

*Cap de llista al Senat per Castelló A la Valenciana