A l’inici de la legislatura el Mercat Municipal només obria dimecres al matí, i amb la proposta dels Cap de Setmana al Mercat organitzada pel company César Estañol s’està procedint a dinamitzar aquesta zona, que segur repercutirà en tot el centre del municipi.

La primera tanda de caps de setmana al mercat ha acollit sis opcions, amb Handmade & Second Hand, Artistes locals, Col·leccionisme i art, Outlet, Gastronomia i cultius Ecològics i, Oficis artesans. Ara s’ha cobert el cicle amb un èxit important, ja que s’està començant a adoptar la costum d’acostar-se a aquest lloc tan emblemàtic els caps de setmana. Més endavant, després de les festes de Falles, Setmana Santa i Sant Vicent, hi haurà dues ofertes més.

En primer lloc dissabte 16 d’abril tindrà lloc una masterclass gastronòmica per als escolars de Nules, els que adquiriran en el mercat els productes necessaris per elaborar els plats. El següent cap de setmana tindrà lloc una festa gastronòmica de la qual es donaran detalls més endavant.

Amb aquestes accions l’objectiu és el de crear un centre comercial i d’oci que puga servir per llançar la resta de l’economia local de Nules.

Altra iniciativa organitzada per la regidoria de Comerç i Desenvolupament Local és L’aperitiu del diumenge, que parteix d’altres iniciatives com el mercat dels diumenges a Mascarell, i per a la qual s’ha elaborat un mapa de la població amb sis locals de Nules en els quals s’ofereix els diumenges al matí l’oferta de tapa i beguda per 1,5 euros. H

*Alcalde de Nules