Almassora ja fa olor de festa. Hui mateix, la reina, Marta Gargallo Limo, i Laura, Andrea, Ana, África, Aida i Laura, les sis integrants de la seua cort d’honor, es presentaran a tots els veïns d’Almassora. Demà xiquets i majors gaudirem del pregó i, diumenge, els almassorins viurem un dels actes més especials de les festes: la romeria a Santa Quitèria.

Aquests dies de celebracions seran igual que molts anteriors, perquè suposaran una oportunitat per retrobar-se amb amics i coneguts. Però també seran diferents, ja que la pluralitat dels actes és les característica principal d’una programació respectuosa amb la tradició i carregada d’innovacions.

Les festes de Santa Quitèria 2016 seran les festes de tots i totes, perquè tots i totes podran participar i sentir-se representats i escoltats. Els solemnes actes religiosos conviuran amb divertides propostes culturals, la programació musical serà totalment gratuïta i les celebracions arribaran a molts racons del poble, tenint en compte també el districte marítim. La nova situació del Recinte Fester ha estat un repte important que gràcies al treball del meu equip i la predisposició de CaixAlmassora hem pogut superar amb bona nota.

Des del principi hem dit que el nostre mandat és i serà obert, transparent i proper als veïns, un tarannà que ha arribat, també, a les festes. Almassorins i visitants, vos convide a eixir al carrer i gaudir com sempre i com mai de les festes de Santa Quitèria. H

*Alcaldessa d’Almassora