Una de les prioritats que ens vam marcar les i els socialistes d’Onda quan vam assolir de nou l’alcaldia en 2015 va ser fer una ciutat millor per a tota la ciutadania i també construir-la entre totes i tots. Som un municipi integrador, al que totes i tots ens hem de sentir còmodes. També les xiquetes i xiquets han de tenir les seues àrees per tal d’aprofitar el bon clima i les característiques de la nostra zona. Així, des del principi de la nostra gestió, hem anat millorant i augmentant els espais on juguen les i els infants onders, el que fa que puguem gaudir d’una ciutat millor.

Dos dels exemples més recents són la millora i recanvi de la zona de jocs del parc que hi ha front al pavelló Víctor Cabedo i del General Arrando. En aquestes zones els materials existents ja havien acomplit amb la seua vida útil i no s’adequaven als actuals estàndards de seguretat, pel que s’han substituït per uns nous que, a més, estan adaptats i poden ser utilitzats per tots els xiquets que ho vulguen fer, sense impediments per qualsevol problema de mobilitat, reforçant la idea de que pensem en tot el món. Com he dit abans, no volem que ningú es quede al camí, és molt important per a l’equip que lidere que cada ciutadà compte per al seu ajuntament i que es veja representat en cada moment.

PERÒ, aquestes obres no només signifiquen millores per a la vida social de la ciutat. Cal recordar que han estat impulsades des de l’Ajuntament i s’han portat a terme per empreses de la localitat, potenciant i millorant l’economia local. Estem convençuts que el consistori ha de ser un motor que impulse aquesta economia i, si res ho impedeix, anem a seguir millorant aquestes zones infantils i fent de noves amb els recursos que disposem.

Així, aquest equip de govern està complint amb els compromisos adquirits amb la ciutadania i està gestionant els recursos municipals amb total responsabilitat per tal de que cada vegada els serveis i la qualitat de vida de la ciutadania vagen en augment. En aquest cas, l’exemple són els parcs infantils, però hi ha de molts més.

*Alcalde d’Onda