L’arribada de la primavera ha estat acompanyada de bones notícies per al departament responsable de la gestió econòmica d’Almassora. Les xifres no es poden maquillar i parlen per elles mateixes. Per això hui celebrem que els informes d’Intervenció ens han demanat explicacions només sobre quatre operacions fiscals, front a les 115 que el 2014 va haver de justificar l’anterior govern. El descens és considerable. Igual que ho ha estat l’estalvi en l’execució d’obres i prestació de serveis gràcies a l’obertura que l’Ajuntament ha exercit, la qual ens ha generat rebaixes de preus respecte a altres contractacions de fins al 116%. S’han acabat les empreses “de capçalera” i els “amiguismes”. El criteri ha de ser i serà el de l’estalvi econòmic i el de la prestació de serveis de qualitat.

La nostra tasca com a responsables polítics és marcar el camí per a que les bones pràctiques s’instauren a l’administració local. Gestionar els diners dels ciutadans amb seny també implicar pensar a millorar constantment i planificar degudament les necessitats per evitar sobrecostos.

Tenim molt clar que en tot aquest canvi de model, els veïns juguen un paper fonamental. La seua opinió respecte a les inversions que consideren prioritàries serà clau per crear una administració que realment treballe per a ells. Acabem de començar la marxa, però volem que aquesta siga coherent, profitosa i transparent. Així serà l’administració del futur. H

*Alcaldessa de Almassora