A Almassora estem de festes patronals. Celebrem més d’un centenar d’actes totalment gratuïts, oberts a tot el poble i, per descomptat, als visitants. Donen-se per convidats a les festes de Santa Quitèria mentre els explique que les celebracions no ens fan deixar de treballar amb intensitat.

Aquesta mateixa setmana, l’Ajuntament ha fet públiques les bases per a la concessió de nou beques a estudiants, el primer programa d’aquest tipus que crea el consistori. També aquests dies hem anunciat els requisits per formar part de la borsa de treballadors socials que permetrà disposar de personal per cobrir les necessitats del servei. A més, hem oferit 48 nous llocs de treballs amb el Pla d’Ocupació Agrícola.

Sempre he dit que si poguera disposar de tots els diners necessaris, la meua prioritat seria acabar amb l’atur a Almassora. Per desgràcia, la desocupació no enten d’edats ni de nivells de formació, per això les accions que hem emprés des de l’Ajuntament han atacat tots els fronts possibles per acabar amb una de les conseqüències més palpables de la crisi que travessem.

Al parlament autonòmic, Compromís ha presentat a Les Corts una proposta per millorar les condicions laborals dels investigadors i permetre així que les ments més brillants del territori puguen seguir treballant per a millorar la qualitat de vida de tots valencians. No, no parem per festes. Ni per res del món, ja que el nostre compromís amb la recuperació econòmica i social tampoc entén de descansos. H

*Alcaldessa d’Almassora