Les festes del barri de Sant Joan a Nules tindran enguany novetats interessants després de diverses trobades mantingudes durant l’any entre representants de la Comissió de Festes i membres de l’equip de govern de l’Ajuntament.

En primer lloc, el barri recuperarà tradicions que es van perdre fa alguns anys per motius diversos. El carrer Colón es torna a obrir per a actes taurins, igual que la part de dalt del barri (zona poliesportiu) que tornarà a tindre actes taurins després de 14 anys, en els quals la Comissió va desistir de la seua realització.

En segon lloc, l’Ajuntament col•laborarà en l’organització d’una fira artesanal i fira d’atraccions infantils durant les festes del barri. El lloc exacte encara està per determinar, i a la espera de la aprovació definitiva del programa festiu.

Després de huit anys sense reina i dames, enguany el barri tindrà reina i sis dames. La presentació serà l’11 de juny del 2016.Finalment, la Comissió de Festes de Sant Joan ha agraït als veïns del barri la col•laboració total perquè les festes puguen celebrar-se en haver-se venut més participacions que en anys anteriors. Aquesta corporació ha augmentat la subvenció a les comissions per ajudarles en una tasca sacrificadai que fa molta festa als nostres carrers.

Per altre ordre de coses, l’Ajuntament de Nules vol felicitar al CF Nules perque es va classificar per a Regional Preferent després de la seua victoria el diumenge en el partit disputat contra el Faura, per 4-2. Finalitzat el partit, que ha sigut seguit per nombrosos veïns, els jugadors i la directiva del CF Nules varen ser rebuts a l’Ajuntament de la localitat. H

*Alcalde de Nules