Tots els que hem estat triats pels ciutadans tenim un gran responsabilitat. Hem de portar endavant un projecte polític que beneficie a tothom, hem d’escoltar totes les veus i hem de decidir pensant en el bé comú, perquè per aconseguir el bé comú hem estat triats.

Des de fa set mesos no hi ha dia que no ho fem. Hem obert l’ajuntament als veïns, hem afavorit la seua participació en els projectes del consistori i dediquem moltes hores del nostre temps a escoltar-los i ajudar-los personalment. El compromís que vaig adquirir el dia del meu nomenament com a alcaldessa amb tots els almassorins és el que guia i guiarà totes les meues decisions.

Per eixe compromís, per coherència i per responsabilitat, el meu equip de govern ha reiterat en ple la seua voluntat unànime de defensar els interessos dels veïns i les seues demandes respecte a l’edifici del 167 de l’avinguda José Ortiz, uns interessos pels quals mai hem deixat de lluitar. I la millor prova és que, per primera vegada, el veïns d’Almassora, per mediació de l’Ajuntament, han rebut informació directa del Consell, que està obert als diàleg.

La gent responsable és també transparent. La gent transparent no té por al diàleg i a escoltar el que diuen els altres. La gent valenta és coherent i no falta a la seua paraula. I la meua és, ha sigut i serà la de defendre aquells als quals represente per damunt de tot. Entenc que aquesta nova manera de fer política haja deixat a alguns fora de joc. H

*Alcaldessa d’Almasora