L’institut Broch i Llop de Vila-real està portant als seus alumnes a conèixer Europa dins de les seues activitats programades. Així, a la fi del mes passat, un grup d’estudiants de Batxillerat va visitar a amics de Busto Arsizio (Itàlia), mentre que un altre grup va fer el mateix en Aarau (Suïssa).

L’IES també va acomiadar a Emanuela, Nicolò i Sofia, del ITE Tosi de Busto Arsizio, que van estar tres mesos estudiant en el Broch i Llop. Des de la direcció del centre els van expressar el seu agraïment i els van instar a tornar a veure’s prompte a Vila-real o a Itàlia.

D’altra banda, els estudiants de l’institut han afrontat en les últimes dates bastants activitats, com les xarrades intergeneracionals entre alumnes i de pensionistes del CEAM La Olivera. Joves i majors van compartir fotos i records, en una jornada enriquidora.

Finalment, també es va celebrar la novena Cursa de Nadal, que va ser tot un èxit. En aquest sentit, des del centre van voler donar les gràcies a tots els col•lectius i institucions implicats per a dur a terme l’esdeveniment, com l’AMPA, l’Ajuntament de Vila-real o Protecció Civil.