L a plataforma d’internet Ficcions.cat, que realitza des de fa ja deu anys un concurs literari destinat a l’alumnat d’ESO i Batxillerat, ha distingit com a finalistes de la desena edició de l’esdeveniment a tres alumnes del col·legi Liceo de Benicàssim: Javier Pitarch, HongYing Chen i Noèlia Breva.

En el concurs van participar un total de 3.593 estudiants de centres educatius de Catalunya, Balears i Comunitat Valenciana, que van anar elaborant, individualment o per grup, una història de tres capítols en una plataforma col·laborativa on tothom podia llegir i fer comentaris a les històries dels altres concursants.

satisfacció

Des de la direcció del Liceo van agrair a la plataforma Amic aquesta distinció. «De ben segur que ens seguirem presentant any rere any al concurs», van manifestar.

Al concurs hi poden participar joves als que li agrada llegir i escriure de tots els territoris de parla catalana, des de 3r i 4t de l’ESO fins a Batxillerat i Cicles Formatius. A més n’hi ha dues modalitats de participació: en grups de fins a tres membres o individualment.

«Enhorabona als premiats, als finalistes, i també a tota la resta de concursants, del nostre i altres centres. Seguiu cultivant la vostra faceta més creativa!», van animar des de el centre.