El festival de música per a xiquets i xiquetes, el Formigues Festival de Benicàssim, ha anunciat el primer concurs de bandes i solistes, amb l’objectiu de premiar el talent jove i que la proposta guanyadora puga actuar en el festival al costat de la resta de bandes, el 13 i 14 de maig de l’any que ve.

Els requisits per a participar d’aquest concurs, que és d’àmbit nacional, són tenir entre cinc i 16 anys, un repertori de cançons per a cobrir 30 minuts d’actuació i que les composicions estiguen dirigides al públic familiar, respectant d’aquesta manera l’esperit del Formigues. Com recompensa afegida al fet d’actuar en el festival, el grup o solista guanyador d’aquest nou certamen podrà gravar un single amb la discogràfica de Benicàssim la Seta Azul.

Des del festival s’ha establit des del 6 al 20 de febrer el termini per a lliurar per als treballs, que seran valorats per un jurat professional compost per David Díaz (FIB), Paula Quintana (Radio 3), Núria Muntaner (Minimúsica) i David Hernández (Espai Menut). Aquesta proposta cerca involucrar a les escoles i acadèmies en l’esdeveniment.

cinquè ANIVERSARI

El Formigues Festival complirà enguany el seu cinquè aniversari i l’organització ha anunciat que s’ampliaran activitats i recinte, a més d’allargar l’horari fins a la mitjanit. A més de música, també hi haurà teatre, circ, construcció, art, tecnologia, literatura, ecologia, esport, food trucks, zones per a bebès, àrees de descans, espais de lactància...