L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), amb motiu de el Dia internacional de l’eliminació de la violència contra la dona, ha convocat una ampliada edició ampliada de Noemtoqueselwhatsapp2017 amb la presentació d’experiències amb valor a través de cinc modalitats: fotografia, video, teatre i dansa, rap i altres expressions musicals, còmic, grafit i cartells.

La Trobada Noemtoqueselwhatsapp2017 es desenvoluparà en el centre de la ciutat de València el pròxim 26 de novembre, integrada en les activitats de la jornada Igual-ment Fest.

La Trobada Jove reunirà els treballs artístics d’un centenar de joves de 14 a 17 anys de centres educatius o associacions juvenils que presentaran les experiències seleccionades. Les experiències amb valor poden ser a través de fotografia, vídeo, rap i altres expressions musicals, teatre, dansa, còmic, grafiti i cartells. El termini de presentació de les obres ha finalitzat hui i, a partir d’ara, el jurat decidirà quins són els millors treballs.

Per a la selecció de les obres es tindrà en compte l’adequació a la temàtica, la qualitat artística i les possibilitats de presentació en l’espai de l’activitat.

CONSCIENCIACIÓ

Mitjançant el concurs es pretén transmetre valors de convivència i respecte, davant del que significa l’existència, encara hui en dia, d’actituds violentes contra les dones. Aprofitant els treballs guanyadors, es pretén conscienciar la societat de la realitat de moltes dones.