L’IES Matilde Salvador de Castelló ha fet entrega de la recaptació aconseguida per l’alumnat d’Formació Professional Bàsica (FPB) aconseguida durant el mercat benèfic de la Fira del Llibre d’Ocasió a la Fundació Aspropace.

Un grup dels seus alumnes, acompanyats per el director del centre educatiu, Francesc Mezquita, van visitar les instal·lacions i passaren una bona estona de convivència.

Aspropace naix al mes de febrer de 1979 a la capital de la Plana com una associació sense ànim de lucre, per iniciativa d’un grup de pares i mares amb fills afectats de paràlisi cerebral, i amb l’objectiu de posar en funcionament un centre educatiu i de rehabilitació apropiats.

Durant aquests 30 anys, Aspropace ha creat una estructura que ha permés a les persones afectades de paràlisi cerebral, i també a les seues famílies, aconseguir una millor qualitat de vida.

molts recursos

Actualment atén a 100 usuaris i gestiona un Centre d’Atenció Primerenca, un Centre Escolar i un Centre de Dia i Residència, on els usuaris reben tractaments especialitzats de fisioteràpia, comunicació i logopèdia, entre uns altres.