Els alumnes de l’IES L’Alcalatén de l’Alcora s’han implicat a fons amb el manteniment del seu centre educatiu i durant el primer trimestre del curs han contribuït de forma decisiva al fet que aquest estiguera en millors condicions.

Un bon exemple d’açò és el pati, que ara llueix un molt bon aspecte però que just després de l’estiu no estava en les millors condicions, ja que havien sorgit males herbes i donava aspecte d’abandó. Davant aquesta situació els estudiants del centre, al costat dels professors, es van posar a la feina fins a deixar la zona com a nova, sense rastre de vegetació.

Les tasques de manteniment es duien a terme els divendres a última hora. Durant els treballs en el pati, els alumnes van tenir una idea decorativa consistent a formar el nom de l’institut amb taulells, una proposta que esperen que es duga a terme en un futur pròxim.

Precisament, una activitat que també s’ha dut a terme aquest trimestre en el pati, i que ha sigut una de les més reeixides, ha sigut la de Les cadires recicladores, una iniciativa dinamitzadora i molt divertida.

hort ecològic

Un altre dels projectes que s’han completat aquest trimestre és l’hort ecològic, un bon lloc de reflexió i treball molt benvolgut pels alumnes de l’IES Alcalatén. Així mateix, entre els esdeveniments destacats va estar la trobada amb alumnat del col·legi Puértolas Pardo i el concert que va oferir una banda formada per alumnat dels dos centres.