L’UJI ha organitzat diverses activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, que es commemorarà el pròxim dimarts, 11 de febrer de 2020. Les Nacions Unides establiren aquesta data en 2015, amb un esperit transformador i dins de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

Les accions s’iniciaran a les 10.00 hores, en l’Escola de Doctorat i Consell Social amb el Photocall #SomCientífiquesUJI, on es realitzaran fotografies de parelles d’investigadores (sènior i en formació) del mateix grup de recerca o que mantenen un vincle especial amb aquest. A les 10.30 h. la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, presentarà el programa UJI-Lamarr, una iniciativa per la promoció de les dones innovadores, la ruptura d’estereotips de gènere respecte a l’emprenedoria i el foment de la formació en les disciplines STEM.

El programa de l’11 de febrer a la Universitat Jaume I ha estat promogut pel Projecte de Cultura Científica i Ciència Ciutadana i el Vicerectorat d’Investigació i Transferència, la Unitat d’Igualtat i el Vicerectorat de Promoció Lingüística i Igualtat, l’Escola de Doctorat, i l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.