Alumnes de 6é de Primària del CEIP Jaume I van visitar l’Ajuntament de Nules per a conéixer el funcionament del ple i les instal·lacions municipals. En aquesta visita escolar, els alumnes varen fer diferents peticions a l’alcalde, David García. Entre d’altres la reducció de velocitat dels vehicles que circulen per l’avinguda de Jaume I, on està ubicat el col·legi; que s’arreglen els espigons de la platja; varen mostrar la seua preocupació per l’estat de l’enllumenat públic; i demanaren la instal·lació d’infermeries a les escoles.

SOLUCIÓ

De les quatre propostes registrades, l’Ajuntament ha donat solució a una i les altres estan en via d’estudi. «Ens varem posar a treballar en el tema de l’alta velocitat i l’inspector en cap de la Policia Local va proposar quatre possibles solucions que es van enviar al director i varen ser analitzades pels alumnes, els quals van triar una, que de seguida es va posar en marxa», explica l’alcalde.

La solució elegida pels alumnes és que l’ordenança del col·legi, a les entrades i eixides escolars, tanque amb senyalització de trànsit de direcció prohibida el trànsit de l’avinguda de Jaume I, entre els carrers de la Rambleta i de Betxí.