Un grup d’alumnes de 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat de l’IES Joan Coromines de Benicarló, acompanyats pels membres del Departament de Filosofia, van viatjar a València el passat dia 21 de març per visitar el MUVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat).

En l’esmentat equipament cultural, situat al cor de la capital del Túria, els alumnes van poder gaudir de la mostra L’aventura del pensament, l’exposició permanent i de referència del MUVIM.

Es tracta d’un viatge interactiu per la història del pensament, de l’edat mitjana al món

contemporani, construït a partir d’imatges, música, objectes, instal·lacions i fins i tot dramatitzacions dels moments més rellevants d’aquesta història.

Així mateix, l’alumnat va poder gaudir també de la mostra Tot Centelles, una selecció de les imatges que el fotògraf valencià Agustí Centelles va prendre entre els convulsos anys 1934 i 1939 al país.

CENTRE HISTÒRIC

I finalment, la visita a València va concloure amb una ruta pel centre històric, fent parada en alguns dels principals elements arquitectònics i urbanístics d’aquesta ciutat monumental: el mercat central, la Llotja, la catedral i la plaça de l’Ajuntament.