El Convent, Espai d’Art acull des de demà dissabte i fins el 8 de gener de 2017 una completa exposició que recull una part important de les obres que es poden vore al Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerní de Vilafamés. Entre l’abstracció geometrizant i la figuració gestual és el títol d’aquest repàs a vàries dècades de treball de diferents autors també representats al MACVAC de Vilafamés. L’exposició s’inaugura a les 18.00 hores, coincidint també amb la segona jornada de les festes de la Mare de Déu de Gràcia.

La mostra que ara es presenta a Vila-real recull treballs realitzats entre les últimes dècades del segle XX i les primeres del XXI; i presenta dos llenguatges a simple vista antagònics, abstracció i figuració, però com es podrà comprovar, en ocasions, es conjuguen i es transmuten a la perfecció.

En aquest sentit, el regidor de Cultura i Museus, Eduardo Pérez Arribas, recorda que “l’aposta de Vila-real per l’art contemporani queda ben palesa en la vocació demostrada a El Convent, espai d’art, que es centra en l’exposició temporal d’obres d’artistes que treballen en les avantguardes actuals i en buscar un públic que se senta atret per les formes artístiques menys convencionals”.

Pérez explica que aquesta mostra és possible gràcies a la col·laboració entre el MACVAC i l’àrea de Museus de l’Ajuntament de Vila-real i va dirigida als visitants habituals, els ocasionals i els que mai han vingut”. H

lloc: El Convent, espai d’art.

horari: De dimarts a divendres, de 17.00 a 20.00 h.; dissabte, de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 h.; i diumenge, de 10.00 a 13.00 h. Dilluns i festius, tancat.

ORGANITZA: Museus i MACVAC.

col·labora: Cultura.