Una vintena de músics, amb una llarga carrera professional, pugen demà dissabte a l’escenari de l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner per tal de presentar la Big Band Vila-real. Una nova proposta, fins ara inexistent a la ciutat, que naix fonamentalment de la mà d’Alfredo Sanz, implicat des de fa uns anys en altres projectes, com la Coral Sant Jaume.

Il·lusionat amb esta nova iniciativa musical a Vila-real, Sanz avança els trets bàsics del que serà, el de demà, un espectacle ple de sensacions i que, està convençut, farà vibrar d’emocions a les persones que aposten per estar presents a la presentació d’una nova formació en la qual no falten catedràtics del Conservatori de València, gent que ha col·laborat amb grups musicals i cantants reconeguts a Espanya i al món, com ara Miguel Ríos o Revolver; o professionals que toquen els seus instruments en orquestres o agrupacions internacionals.

“Vila-real té una gran oferta cultural en molts àmbits i llenguatges musicals pero, fins ara, no ha tingut una big band a l’estil de les bandes americanes amb un repertori de jazz i peces modernes”, explica.

I afig Sanz: “Es tracta també d’una plataforma per a divulgar aquest tipus de música i intentar que els instrumentistes de la ciutat s’animen a participar”. Així, destaca que és un projecte totalment obert, al qual s’han sumat, en un primer moment i per començar la seua trajectòria, professionals de primera línia de València i Castelló.

QUALITAT // Cinc saxòfons, quatre trompetes, altres quatre trombons de vares, contrabaix, piano i guitarra son alguns dels instruments que donaran la vida a la Big Band Vila-real. Una agrupació que completa l’elenc de professionals amb la vocalista Arantxa Dominguez, una de les veus més reconegudes de l’escena musical a la Comunitat.

En definitiva, un espectacle que cal viure en directe. H

Lloc: Auditori Municipal

Músic Rafael Beltrán Moner.

HORA: 22.30.

patrocina: Cultura.

espectacle: Música.