El regidor de Cultura de Vila-real, Eduardo Pérez Arribas, ha fet públic el nou Abonament de les Arts Escèniques que, en aquesta ocasió, inclou quatre obres «que estan tenint molt d’èxit allà on es representen». Obres que es representaran a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner entre els mesos de febrer i abril i en horari únic de les funcions a les 20.30 hores. En concret, es tracta de El sopar dels idiotes (11 de febrer), La guerra dels mons (25 de febrer), Trio (18 de març), i La respiración (1 d’abril).

Tant per a renovacions com per a les noves inscripcions s’ha establert una tarifa general de l’Abonamet de 35 euros, la qual cosa suposa un notable estalvi respecte als preus fixats per a cadascuna de les obres per separat.

D’aquesta manera, les persones interessades en renovar l’Abonament poden fer-ho a la seu de la Regidoria de Cultura, a l’Auditori Municipal, a partir del pròxim dilluns, 23 de gener, en horari de 10.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres; i també dimecres, de 16.30 a 19.00 hores.

Pel que fa a les noves inscripcions, podran fer-se efectives del 2 al 8 de gener, al mateix lloc i amb el mateix horari.

RENOVACIONS: Fins l’1 de febrer.

NOVES INSCRIPCIONS: Del 2 al 8 de febrer.

LLOC: Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner.

PREU: 35 euros.