Porque yo lo bailo és un espectacle de dansa contemporània que ens endinsa en una íntima història de lluita, de seguir endavant a pesar de qualsevol circumstància, on descobrim cada etapa sobre els nostres peus amb esta constant lluita entre l’autoestima i l’autocrítica. Una peça senzilla, honesta i carregada de força i sensibilitat.

Així és la posada en escena que la companyia A Tempo Dansa ofereix esta nit a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner, a partir de les 20.30 hores.

Porque yo lo bailo naix de la necessitat de tornar a l’essència del treball que A Tempo Dansa va iniciar fa 12 anys, quan representar un sol era un repte en cada funció i on la soledat ensenya a valorar les ferramentes escèniques i a comprendre-ho.

Després d’haver dirigit produccions de mitjà i gran format, amb este projecte Pepa Cases reprén les regnes d’allò més senzill, del que és necessari, del més íntim, personal i intransferible.

El treball va partir d’una idea senzilla al voltant dels trets, al voltant de la rapidesa amb la qual pot morir una idea, una il·lusió o un projecte; o la rapidesa amb la qual algún també pot matar. Este work in progres va estar presentat al carrer al festival de sols La Grande Côte en Solitaire de Lió, a França. I després del resultat, es va incorporar material més poètic, la qual cosa va posar l’espectacle en el camí de treball cap a una peça de sala on un parell de mostres en públic va portar a prendre decissions sobre el concepte i l’univers, vestuari i música, aconseguint els drets d’un dels temes motor de la representació des dels seus inicis del grup barceloní Standstill.

Més tard es va presentar una versió més avançada del sol al festival Sagunt a Escena. I tot això de la mà de Pepa Cases que, amb només quatre anys, va començar la seua formació en dansa clàssica a la Royal Academy of Dancing of London. H

Lloc: Auditori Municipal

Músic Rafael Beltrán Moner.

HORA: 20.30.

patrocina: Cultura.

Entrada amb invitació.