Lloc: Auditori Municipal

Músic Rafael Beltrán Moner.

HORA: 20.30.

preu: 12 euros.

idioma: Valencià i castellà.

L’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real és l’escenari en el qual la companyia L’Om Imprebís retrà demà dissabte, a les 20.30 hores, un autèntic homenatge al teatre mitjançant l’espectacle La Crazy Class.

Es tracta d’una obra que permet a l’espectador veure allò que mai pot presenciar: els canvis de personatges, el joc del teatre, els llums, els telons, la música, el ball,... I tot això a un ritme trepidant en esta nova creació de Michel López, Santiago Sánchez, Carles Castillo i Carles Montoliu.

IMAGINACIÓ // Tres d’ells --Sánchez, Castillo y Montoliu--, juntament amb l’actriu Elena Lombao, donen vida a una gran varietat de personatges, mentre donen mostra d’un talent excepcional.

Ingeni, sorpreses, diversió i emocions fan únic un espectacle teatral del qual no pot fugir l’espectador de cap de les maneres. És, en definitiva, un invent artístic amb una energia i un moviment que va més enllà del que hom està acostumat a veure.

A les ordres d’un professor de teatre entren a l’escenari personatges tan peculiars com dos germanes que s’estimen amb locura i, alhora, també s’odien; una dona farta del pesat del seu marit; o un xic que vol alliberar-se d’una mare massa possessiva.

La Crazy Class desenvolupa la seua acció en un modest centre cultural i la major part dels seus participants busquen assolir una millor qualitat de vida o, perquè no, sentir-se un poc menys sols.

En definitiva, una oportunitat de viure y gaudir d’un espectacle que endinsarà pel món del teatre més autèntic i singular els espectadors que gosaran formar part d’una vertadera aventura. H