La Regidoria de Cultura de Vila-real ha programat per a este diumenge, 28 de febrer, la primera sessió de la segona edició del Cicle de Música Antiga Ciutat de Vila-real, que se celebrarà a partir de les 18.00 hores en la capella del Crist de l’Hospital.

Es tracta d’un esdeveniment amb entrada lliure fins a completar aforament que comptarà amb la interpretació d’algunes de les peces més famoses del compositor alemany Johann Sebastian Bach per part del guitarrista Ricardo Gallén, un músic de primera línia amb una revolucionària visió de la tècnica guitarrística i de l’ensenyament.

Gallén, que ha portat les seues interpretacions per tot el món, ha estrenat en nombroses ocasions obres de compositors de renom, compta amb els més importants guardons i és el catedràtic més jove de la universitat Franz Liszt (Alemanya).

ELS INICIS // Ricardo Gallén va iniciar la seua formació al conservatori de Linares, per a continuar-la als de Jaén, Còrdova, Madrid i Granada. Posteriorment, va estudiar Guitarra i Música Antiga a les universitts de Salzburg i Munich, amb els mestres Fisk, Eglhuber, Spiri, Gilbert, Hübscher i Clerch. I es va graduar l’any 1999 en la Meisterklasse (Classe de Mestres) a la Hochschule für Musik d’esta última ciutat alemanya.

Pel que fa a l’activitat concertística de Gallén, ha participat com intérpret en concerts arréu del món, tant a Espanya (Madrid, Barcelona, Santander, Oviedo, Còrdova, Sevilla, Granada i Múrcia, entre d’altres) com a països com Itàlia, Aústria, Alemanya, Bèlgica, Polònia, Finlàndia, Portugal, França, Bulgària, Mèxic, Xile, Argentina, Cuba, Grècia, Eslovàquia, Estats Units d’Amèrica, Croàcia, Noruega, Dinamarca, Hongria, Romania, Israel, Egipte, Jordània, Líban i Rússia.

I les seues interpretacions han estat com a solista i músic de cambra, a l’hora que com invitat per orquestres com la Vogtland Philharmonie Greiz-Reichenbach o la Simfònica de València. H

Lloc: Capella del Crist de l’Hospital.

HORA: 18.00.

organitza: Cultura.

Entrada gratuïta.