L’Ajuntament de Castelló ofereix el Divendres Sant una sessió per a públic familiar amb jocs cooperatius i música en directe. Una jornada intensa per a gaudir de l’oci i la cultura a l’aire lliure en una platja del Pinar amb multitud d’atractius per al públic familiar. L’horari d’activitats serà el següent: 12.00 hores, jocs participatius; 12.30 hores, concert de rock amb Puk 2; 17.00 hores, jocs participatius; 19.00 hores, El Xou; 20.00 hores, concert amb Ramonets.

Puk 2 és un trio de Borriana (Castelló) compost per Raúl (guitarra i veu), David (baix i veu) i Draky (bateria), amb influències punk-rock/punk-pop que es va formar sobre el 2002. Porten a l’esquena més d’un centenar de concerts per quasi tota la geografia espanyola i han compartit escenari amb grans com No Way Out, Dikers, Daylight, Marvin, Coixí de seguretat, Boikot, Hora Zulú, Delinqüentes, entre uns altres. En 2008 van ser finalistes del Concurs Castelló en Viu i han editat 3 LP, Famiglia (2008), Vendetta Infinita (2011) i Forza Interna (2014). Cal destacar el seu so potent amb melodies contagioses, aires molt juvenils i un gran desplegament de dinamisme i energia en l’escenari.

Ramonets naix com una idea de fusionar la cultura del Rock’n’roll i especialment la música dels novaiorquesos Ramones, acostant aquest gènere de música a un públic infantil i familiar d’una manera divertida. Cançons originals dels Ramones amb adaptacions de text en valencià per a xiquets i xiquetes, explicant en l’espectacle de manera lúdica i didàctica. H

LLOC: Platja del Pinar.

HORA: 12.00 a 20.00.