L’Ajuntament de Vila-real, a través de la regidoria de Cultura, ha programat un intens estiu de cinema a l’aire lliure al Termet. Durant els mesos de juliol i agost hi haurà quatre propostes en valencià i quatre més en castellà, amb propostes per a tots els públics.

La propera proposta és Atrapa la bandera, que a la última edició dels premis Goya va aconseguir el guardó a la millor pel·lícula d’animació. La cinta explica la història d’un milionari nord-americà que vol conquerir la Lluna per explotar tots els seus recursos. L’intrèpid Mike Goldwing, un xiquet de 12 anys, farà tot el possible per aturar estos plans, juntament amb una amiga, el seu avi i un camaleó robotitzat.

La programació continuarà el 28 de juliol amb Anacleto, agente secreto, una de les pel·lícules espanyoles més destacades del 2015, i que compta amb la presència d’actors coneguts com Imanol Arias, Berto Romero o Quim Gutiérrez.

Les pel·lícules en castellà seguiran amb Marte, que es projectarà el dia 11 d’agost. El cicle acabarà amb El viaje de Arlo, una producció infantil que narra la relació entre un nen i un dinosaure.

Pel que fa al cicle en valencià, després d’Atrapa la bandera, els espectadors podran gaudir de les cintes Els minions i Pan. Viatge al país de Mai Més, dos produccions destinades al públic infantil.

Així, enguany no hi ha excusa per a no acudir a la fresca del Termet i gaudir del bon cinema. H

Lloc: El Termet.

activitat: Sessions de cinema a l’aire lliure.

HORAri: Dijous de juliol i agost, a les 22.30.

organitza: Cultura i Normalització Lingüística.