La banda de pop rock valenciana El Viaje de Elliot actua aquesta vesprada (20.30 hores) a Vila-real. I ho fa a la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real en un rigorós acústic. D’aquesta manera, els seguidors d’un dels grups musicals de la Comunitat amb més èxit a internet i a les xarxes socials tenen l’ocassió de vore i escoltar en directe aquest esdeveniment musical. Les invitacions poden recollirse al Centre Social de la Fundació Caixa Rural Vila-real i a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner; així com també a EsportVerd, a la Ciutat del Transport de Castelló.

El Viaje de Elliot va nàixer a València l’any 2012 influenciats per grups espanyols dels 90, com Los Rodríguez, M-Clan o El Último de la Fila. Elegits Millor Disco de l’Any 2012 en la categoria d’artista novell, presenten Gitana, el seu primer single amb el qual avancen el debut de l’àlbum Despacito y con buena letra.

Amb un sò propi i personal, i unes lletres elaborades amb molta cura, la banda liderada per Fran Roldán (veu) es converteix en pocs mesos en un referent a l’escena musical valenciana, omplint totes les sales on actúa.

Fer Ortells, David Navarro, Juan Andrés Morales, Javi Serraima, Toni Cutillas i Daniel Gilabert completen el grup, també influenciat per la música d’Antonio Flores, Melendi o Revólver. H

LLOC: Sala d’actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

hora: 20.30 h.

patrocina: Fundació Caixa Rural Vila-real i Regidoria de Cultura.

organitza: Cadena 100