Més de 70 xiquets i xiquetes van participar en la segona edició del Campus Albinegre de Nadal, sis dies de futbol, companyerisme i CD Castellón.

Durant els dies d’aturada de les seues lligues, els més menuts no van frenar la seua activitat esportiva i van aprofitar al màxim les festes nadalenques. Els entrenaments es van realitzar a Gaetà Huguet però van concloure a l’Estadi Municipal de Castalia.

Les activitats van tindre un carácter formatiu per a continuar assimilant concepts bàsics per al futbol base. Gràcies a la implicació d’entrenadors i monitors, es va aconseguir que la il·lusió i l’aprenentatge foren compatibles en uns grans dies.

Durant les primeres jornades hi va acudir fins i tot Papa Noel i amb els jocs Conquereix Castalia i 964, el Joc 100% de soca, els menuts es van divertir d’allò més.

També hi va haver temps per a una part més teòrica, a més d’un examen amb preguntes sobre el CD Castellón, i ja en arribar l’any nou, el Campus es va centrar en adaptar eixes classes teòriques a la pràctica.

Per últim, i per tancar com es mereixia, primer els xiquets i xiquetes del II Campus Albinegre de Nadal van veure l’entrenament del primer equip a Castalia i van poder aconseguir els autògrafs dels seus ídols.

Després van gaudir amb un esmorzar i van estrenar la pel·lícula de l’ascens, 12.701. Un any de rècord. Per acabar, la Fundació Albinegra els va lliurar unes fitxes de valoració personalitzades per a cada integrant del Campus que de ben segur guardaran bé. Ara ja només cal esperar la propera edició del Campus Albinegre de Nadal.

I pam, pam, orellut!