NOM DEL CLUB:

CLUB BÀSQUET TORREBLANCA.

ANY DE FUNDACIÓ:

1998.

PRESIDENT:

SONIA VILLALONGA.

PAVELLÓ:

MUNICIPAL DE TORREBLANCA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA.

PRIMER EQUIP:

ASCENS A PREFERENT.

El CB Torreblanca està fent un gran treball a llarg termini des de la base que ha sigut clau per a l’ascens de l’equip sénior, dirigit pels entrenadors Carlos Martínez i Cristián Sospedra, que aquesta temporada s’ha proclamat campió de la lliga de la FBCV quan restaven diverses jornades per al final i pujen a Preferent.

La junta directiva del club està presidida per Sonia Villalonga, amb Rebeca Martí com a vicepresidenta, Eva León com a secretaria, Maite Jover com a tresorera i els vocals Agustín Roda i Rosa Albalat. Per la seua banda, Juan Carlos Martorell coordina la base com a director esportiu del club.

El benjamí juga la lliga del Patronat d’Esports a Castelló i aquesta temporada està competint molt bé. El mateix es pot dir de l’aleví, situat a la sexta posició de la lliga del Patronat.

Per la seua banda, l’infantil disputa la lliga d’Iniciació al Rendiment de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV), en la qual van guanyar la primera fase en Tercera Zonal, per la qual cosa van passar a Primera Zonal, on han acabat sisens.

El cadet també va guanyar la seua lliga de Tercera Zonal en IR de la FBCV, per la qual cosa ara disputaran les fases finals amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens de categoria. Finalment, el júnior juga la lliga d’IR de la FBCV i està situat en Preferent.

La tasca de base que desenvolupa el club es completa amb les classes de bàsquet que donen als col·legis de La Moreria de les Coves de Vinromà i La Mola d’Alcossebre. Els alumnes que hi participen també van ser protagonistes en l’acte de presentació d’aquesta temporada, en el qual tots els jugadors van ser cridats un a un i van tindre el seu moment de glòria en una jornada que va acabar amb un sopar per a tota la família del club.

Ara acaben de celebrar una nova edició del seu Campus de Pasqua, i ja preparen el campus Diver Estiu per al proper estiu, que cada any té molta acceptació.