NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO ONDA

ANY DE FUNDACIÓ:

1921.

PRESIDENT:

MAURO BAREA

TERRENY DE JOC:

LA SERRATELLA.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA ROJA I BLANCA I PANTALÓ BLAU.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT.

L’Escola del CD Onda manté un projecte esportiu iniciat fa varios anys, que la darrera temporada va aconseguir diverses fites històriques: l’ascens del juvenil A a categoria nacional, la formació d’un equip femení que va acabar tercer a la seua lliga i l’ascens del cadet B. A més, dels 15 equips de futbol 8, 10 es van classificar entre els quatre primers, inclós l’aleví A, campió de lliga i també de la Copa Campeones.

Uns resultats que fan que el club estiga orgullós dels seus jugadors en totes les competicions, però sobretot de la implicació dels entrenadors dels seus equips, de l’assistència als entrenaments, el treball en equip, el companyerisme, el comportament i la participació en jornades solidàries i actes esportius.

Quique Guillamón està al capdavant de la direcció esportiva, i juntament amb els coordinadors de fubol11, Tomás Hernández, i fútbol8, Pascual Arroyo, realitzcen tots els treballs de planificació i organització de tota la temporada esportiva. A més, Pilar Abreu està al capdavant del departament de psicologia esportiva i Silvia Tomás exerceix com a fisioterapeuta del club.

Com a novetat, enguany la direcció esportiva ha apostat per treballar dos sistemes de joc diferents, per la qual cosa tots els equips deuen jugar la meitat dels seus partits amb un sistema i l’altra meitat amb l’altre per enriquir un poc més als jugadors.

El club té ja 26 equips i 400 fitxes, amb l’objectiu principal de continuar amb la formació de tots els jugadors, tant esportiva com personal. També es busca consolidar el juvenil A en Lliga Nacional i tractar de pujar en un periode de dos anys a Divissió d’Honor, mentre continua l’aposta pel futbol femení.