NOM DEL CLUB:

CLUB ALMENARA ATLETIC.

ANY DE FUNDACIÓ:

2015.

PRESIDENT:

ARTUR CLEMENT FAET.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL LA CORONA.

EQUIPACIÓ:

NEGRA I GROGA.

PRIMER EQUIP:

REGIONAL PREFERENT (GRUP I).

En molt poc temps l’Almenara Atletic està guanyant força al futbol provincial. La gran novetat d’enguany ha sigut la creació d’un amateur B per a facilitar el pas de la base al primer equip, el qual s’ha consolidat en Preferent amb una setena posició.

Aquesta temporada els dos equips que més han destacat han sigut el cadet i l’infantil A. Aquest darrer s’ha proclamat subcampió de lliga després de disputar el campionat fins a l’últim partit i ha mostrat un gran joc en la majoria de partits. Un equip amb molta implicació i que ha treballat molt bé durant tota la temporada tot i tindre pocs jugadors.

Per la seua banda el cadet s’ha classificat en quarta posició després d’haver treballat molt bé tot l’any. L’equip conclou així la seua etapa formativa per a entrar en la fase competitiva, amb una bona rotació de jugadors i convertint el col·lectiu en la seua força.

El juvenil ha donat una altra de les alegries d’enguany ja que després d’ascendir al final de la temporada passada, i jugant enguany amb un planter molt renovat, ha pogut aconseguir l’objectiu de mantindre la categoria. L’inici de la temporada va estar marcat per moltes dificultats, però es va canviar la dinàmica fins a tancar en la dotzena possició.

També cal fer menció de l’infantil B, el qual en el seu primer any al futbol 11 ha competit en una lliga formada quasi per complet per equips de segon any, però tot i aixó ha mostrat un bon nivell de joc col·lectiu i s’ha classificat en el lloc catorze.

Cal destacar que també organitzen un torneig de Pasqua que ha complit el seu desè aniversari i dos campus, un al Nadal i l’altre a l’estiu, el qual es realitza enguany del 26 de juny al 6 de juliol al camp de La Corona.