NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL RACING ONDA.

ANY DE FUNDACIÓ:

2012.

PRESIDENT:

DAVID PALACIOS.

TERRENY DE JOC:

OLÍMPIC

EQUIPACIÓ:

BLANCA I ROJA.

NOMBRE D’EQUIPS:

11.

El CF Racing Onda està potenciant el seu futbol base les darreres temporades. Enguany s’ha sumat al club Iván Arroyo com a coordinador futbol-11, mentre Luis Castañ continua una temporada més al capdavant del futbol-8.

Arroyo vé del club veí, el CD Onda, amb un bon treball avalat per quatre ascensos consecutius amb el juvenil d’aquest club.

Amb David Palacios com a president, el Racing Onda vol fer créixer la seua escola des de la base, treballant amb la mateixa metodologia de treball des dels més menuts de l’escoleta fins als juvenils que estan a punt de donar el salt al primer equip.

Volen anar tots a una, i tot i que són conscients de la dificultat d’aquest objectiu, també saben que tenen tot el que fa falta per a cumplir-lo, il·lusió i ganes.

Una de les claus per a imposar amb efectivitat aquesta metodologia són les reunions que es mantenen de manera periòdica amb els entrenadors, en les quals es posen objectius a curt i mig termini, i també es valora el treball realitzat a l’escola durant les darreres setmanes.

El Racing Onda també té l’ajuda d’un gran club de futbol com és el Villarreal CF, amb el qual va signar un conveni el qual estan segurs que els servirà per a continuar creixent.

Enguany el Racing Onda tornarà a programar a més els seus campus de tecnificació de Setmana Santa i d’estiu, ja que l’any passat van ser tot un èxit.

El club també treballa en l’organització de dos tornejos els quals vol celebrar des de la propera temporada, el torneig de Sant Miquel, que està previst realitzar durant la pretemporada, i un torneig de clausura. Nous projectes per a un club que sap donar-ho tot pels seus jugadors.