Un dels pilars dels èxits esportius del CF Jubelama és Alberto Bellmunt, qui compagina la seua tasca com a coordinador esportiu amb la d’entrenador del cadet A i l’aleví C.

Alberto destaca que «el futbol evoluciona i el futbol base més encara». Per fer front a aquests canvis, el director esportiu explica que «el club té una estructura amb coordinadors per etapa, entrenadors de porters... La roda no para de donar voltes i els canvis són continuus».

A l’hora de treballar el millor possible amb cada jugador de la base, Alberto considera que «no hi ha una situació ideal per a cada jugador, cadascun té un entorn diferent, així que no hi ha una vareta màgica. Però és cert que si fas que el jugador participe en les sessions, en un bon grup de xiquets, això fa que el seu creixement siga major i si un jugador està a gust, és lògic que el seu entorn també ho estiga».

Per a ell, a banda dels ascensos i títuls dels darrers anys, «tindre equips en els que els joves se senten molt del club, ja que en molts casos porten moltes temporades ací, aporta una unió i un compromís amb el club que ens ompli d’orgull».

També destaca que enguany continuen amb les jornades de tecnificació, i després de les que es van fer al Nadal ja preparen les de Setmana Santa. A més, tenen l’escoleta per a xiquets i xiquetes nascuts en 2014 i 2015, que és la base del futur.