NOM DEL CLUB:

ORPESA CLUB DE FUTBOL.

ANY DE FUNDACIÓ:

1923.

PRESIDENT:

MABEL MOLINER.

TERRENY DE JOC:

MUNICIPAL D’ESPORTS.

EQUIPACIÓ:

GROGA I NEGRA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL.

La gran família de l’Orpesa Club de Futbol va viure tota una festa el darrer diumenge 22 d’octubre, quan el camp Municipal d’Esports va acollir la presentació de tots els seus equips per a aquesta nova temporada.

El club creix any rere any i anguany gairebé arriba als 200 jugadors, la qual cosa suposa una de les bases més nombroses que ha tingut els darrers anys i garanteix el seu projecte. A més, 170 dels jugadors són d’Orpesa.

L’acte va ser presenciat per una gran afluència de familiars i també va estar respaldat per les autoritats locals, encapçalades per l’alcalde, Rafael Albert, que va agrair el treball de la directiva i va convidar els joves a fomentar els valors esportius. Un a un van desfilar els equips d’enguany: escoleta, prebenjamí, dos benjamins, aleví, infantil, cadet i juvenil, a més de l’amateur B, dirigit als jugadors del poble, i el primer equip de Primera Regional.

La regina de les festes, Lucía Rodríguez, va ser l’encarregada de realitzar la treta d’honor i la festa va ser completa al guanyar per 4-1 el primer equip al Vinromà en partit de lliga.

La gran novetat ha sigut precisament la recuperació de l’amateur B, pensant en aquells jugadors que després de l’etapa juvenil encara no estan preparats per a pujar al primer equip.

El club té dos coordinadors, Jesús Cuervo Echu per al futbol 8 i Cristian Peralta per al futbol 11. En total són 20 entrenadors i també tenen un fisioterapeuta.

La gran esperança d’enguany és el juvenil, ja que es confia que lluitarà per l’ascens. Pel que fa als més joves, l’escoleta, estrenen una assegurança privada per a que tinguen les mateixes cobertures que els equips federats.

Enguany el club ha decidit a més crear un àlbum de cromos intern, en el que apareixeran tots els jugadors del club, amb l’objectiu de fer més forts els llaços d’amistat entre jugadors de diverses edats, tots ells units pel club. Una iniciativa que ha estat molt ben acollida pels pares ja que en el futur es convertirà en un gran record per a tots.