El Club Almassora Balonmano, un dels més veterans d’aquest esport en la província, segueix creixent any rere any, treballant per la pràctica de l’handbol entre la joventut d’Almassora.

Enguany tenen 148 llicències federatives, a més de 20 xiquets i xiquetes en l’escola esportiva. Són un total de 10 equips federats, els quals competeixen en les diverses categories provincials i autonòmiques.

Una vegada acabada la primera volta d’aquestes competicions, els resultats són molt positius. Així, destaca el cadet masculí, primer i invicte a la seua lleiga, així com el bon paper del cadet femení i l’infantil masculí, que només han perdut un partit en tota la fase de grups i ara estan situats en la segona posició de les seues respectives lligues.

Per la seua banda, l’equip infantil femení, el qual juga la Lliga autonòmica, està fent una gran campanya tot i jugar contra els millors conjunts de tota la Comunitat Valenciana.

També els equips alevins i benjamines van primers als seus respectius grups, la qual cosa té molt de mèrit ja que encara no disposen d’una pista coberta per a entrenar i jugar. Tot i això no perden la moral i continuen practicant el seu esport favorit.

escoles esportives / D’altra banda, el club d’Almassora també treballa amb 20 xiquets i xiquetes en les escoles esportives de les AMPA del CEIP Germans Ochando i del CEIP Regina Violant. Aquests joves jugadors encara no participen en cap competició, però són ells la base del futur del Club Almassora Balonmano, plé de grans promeses.

NOM DEL CLUB:

CLUB ALMASSORA BALONMANO.

ANY DE FUNDACIÓ:

1982.

PRESIDENT:

JOSÉ FRANCISCO SORIANO CLAUSELL.

PAVELLÓ:

LA GARROFERA.

EQUIPACIÓ:

BLAVA.

NOMBRE D’EQUIPS:

10.