La localitat d’Almassora, amb el club local Animals de Monte com amfitrió, va acollir la gran festa de clausura de les Escoles de Ciclisme provincials, la qual va tancar una nova edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valencian en aquest esport.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, i el regidor d’Esports d’Almassora, Xavi Trenco, juntament amb altres autoritats i representants dels clubs, van lliurar els trofeus als joves esportistes després de que aquestos donaren una volta d’honor amb bicicleta pels carrers de la localitat.

Aquesta temporada han participat més de 200 joves esportistes d’una vintena de clubs i s’han celebrat 19 curses a diverses poblacions de la província, les quals es van iniciar l’1 de maig a Santa Magdalena de Pulpis i van continuar a localitats com la Vall d’Uixó, Castelló, Segorbe, Benicarló, Orpesa, Vinaròs o Nules.

quadre d’honor / Pel que fa als millors corredors d’enguany, en infantil de segon any ha guanyat Adan Bortolazzi del Ciclos Faustín, seguit de Jordi Muñoz i Gerard Sánchez, i en categoria femenina Ana Cubillas de la Vall d’Uixó, amb Claudia Piana segona i Lola Montesinos tercera.

Pel que fa a infantil de primer any, el primer ha sigut Sergio Serrano, també del Ciclos Faustín, seguit de Miguel Cozar i Toni Castillo, mentre que en xiques ha guanyat Nayara Puyo, de l’Sprintbike-Segorbe-UCAP E.

En aleví de segon any han pujat al més alt del podi Héctor Gallego, també de l’equip segorbí, i Daniela Grañana, de Benicarló, seguits, respectivament, de Noel Cabedo i Àlex Rubio, i Andrea Grañana i Andrea Lores.

En aleví de primer any han guanyat Javier Cubillas de la Vall d’Uixó, amb Miguel Ángel Aguilella segon i Adrià Roca tercer, i Mar Cabrera de Benicarló, seguida de Cristina Ballester i Nuria Franco.

En la categoria de principants de segon any s’ha classificat en el primer lloc Jordi Sánchez, de Benicarló, amb Jordi Peris segon i Pau Salvador tercer, així com Noa Jiménez, de l’Escola Senglars, seguida de Paula Bassi i Laia Herrero. En principiants de primer any els millors han sigut Aarón Bortolazzi, del Ciclos Faustín, seguit d’Àlex García i Miquel Rubio, i Amanda Miravet, del CC Ángel Vicioso, amb Vega Izquierdo segona i Debora Miravet tercera.

Pel que fa als corredors promeses de segon any, van guanyar Àlex Beltrán, del CC Grup Dos Rodes, seguit de Cesc Roig i Aarón Rodenas, així com Nayara Ibáñez, del EC Orbel, amb Emma Conesa segona. Per últim, en la categoria per als més menuts, promeses de primer any, amb només 4 anys d’edat, els primers classificats han sigut Albert Jorques, de l’EC Orbel, seguit de David Vizcaíno i Joel Sancho, així com Iara Jiménez, de l’Escola Senglars, seguida de Sara i Silvia Crespo.