Una temporada sobresalient. El cadet B està signant una excel·lent actuació en el Grup 1 de Preferent. Amb 25 punts, són quarts en la classificació, igualats amb el tercer i proper rival dels groguets, el Levante UD.

El jove equip del Submarí té una gran base de jugadors nous en la categoria i, tot i això, han sabut adaptar-se amb escreix a les exigències d’una lliga molt competida. «Som un bloc format per molta gent jove. Tenim 14 jugadors que són de primer any, però això no ha suposat un impediment. Estem competint a un gran nivell i hem millorat molt des dels primers partits», afirma el tècnic groguet Edgar Chumillas, que dirigeix l’equip juntament amb Iván Vallejo i Daniel Miralles.

En la primera meitat de la temporada, el rendiment del cadet B està sent més que notable: «Estem competint amb equips de segon any. No esperàvem estar tan a dalt en la classificació, però l’equip està responent. Els jugadors més veterans han donat un pas al front i els joves estan creixent molt. Estem més que satisfets amb els resultats, però el més important és el pla formatiu. El nostre objectiu principal és formar els xics perquè milloren com a jugadors i puguen tindre en els millors casos protagonisme amb el cadet A», raona l’entrenador groguet.

Aquesta setmana, el cadet B afronta un dels duels més il·lusionants de la temporada. El conjunt del Submarí juga davant el Levante UD un duel que definirà la part alta de la classificació. «Per a nosaltres, és possiblement el partit més bonic de l’any. Estem molt il·lusionats. Volem acabar bé la primera volta. Ells són un equip de perfil paregut al nostre. Busquen fer-se amb la possessió i generar moltes ocassions. També tenen molta gent jove», reconeix el tècnic del Mini Submarí.

Una victòria suposaria un important plus moral per a afrontar la segona volta del campionat: «Venim de perdre el primer partit de l’any. Volem traure un bon resultat aquest cap de setmana per a agafar confiança i créixer com a equip», conclou.