La darrera victòria del Villarreal CF a domicili en el campionat lliguer va tindre un testimoni privilegiat. El jove Ángel Liberós Peña, d’11 anys i jugador de l’aleví B del CD Roda, va poder acompanyar l’expedició grogueta cap a San Sebastián i animar als cracks del Submarí a l’estadi d’Anoeta, on el millor va arribar a la fi del partit, quan un gol del davanter Gerard Moreno va donar el triomf als de Javi Calleja.

Ángel s’ho va passar d’allò més bé durant el viatge, en el qual va poder conéixer molts dels seus ídols, com els jugadors Santi Cazorla o Alfonso Pedraza. Amb ells i molts d’altres va passar moments inoblidables, i tot gràcies a la promoció Viatja amb el Villarreal CF, que et porten la iniciativa Endavant Villarreal i el periódic Mediterráneo, amb la qual un menor d’edat, sempre acompanyat per un familiar major d’edat, pot formar part de l’expedició grogueta en els viatges dels partits fora de casa de LaLiga.

Però a més, també es sortejen altres fantàstics regals, com samarretes oficials del Villarreal CF signades pels cracks groguets, o balons també amb la signatura dels jugadors del Submarí.

Per a poder participar en els sortejos d’aquests obsequis només cal que formes part d’algun club de futbol o qualsevol altre tipus d’esport que tinga alguna relació amb el Villarreal CF, ja siga com a integrant de la iniciativa Endavant Villarreal o qualsevol altres tipus de vinculació.

Si és així, envian’s una foto en la qual aparegues amb els teus companys d’equip, animant al Villarreal a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues. La imatge podrà ser publicada en el suplement Esport Jove i podras formar part del proper sorteig.

Recorda posar-hi totes les teues dades personals, com el teu equip, el teu nom i cognoms, edat i un telèfon de contacte. No esperes més, concursa, i que tingues molta, molta sort!