Gaudeix de l’estiu sentin-te en la pell d’un futbolista del Submarí Groc amb els Campus Pro del Villarreal CF! El termini d’inscripció per a la propera edició ja és obert per als tres torns, que contaran amb les mateixes seus de la darrera edició.

La primera edició del Campus tindrà lloc a Puigcerdà (Girona) del 28 de juny al 4 de juliol a les instal·lacions del Park Hotel. Del 5 a l’11 de juliol, Benicàssim será la seu del segon Campus Pro del Villarreal, amb l’Hotel Intur Orange de la localitat castellonenca com allotjament. Per acabar, el mateix Park Hotel de Puigcerdà allotjarà de nou el centenar de joves promeses que s’inscriguen al tercer i darrer torn del Campus, que se celebrarà del 12 al 18 de juliol.

des dels 4 als 17 anys / El Campus Pro és una activitat esportiva dirigida a xiquets i xiquetes dels 4 als 17 anys en la qual els menuts realitzen una estancia semanal interna a l’estiu juntament amb els companys arribats de tots els llocs del territori nacional i també internacional.

Per només 595 euros, el Campus Pro inclou l’allotjament en régim de pensió completa, cobertura mèdica, dues equipacions del Villarreal i trasllats en bus tant a la Ciutat Esportiva com a la seu seleccionada. No només això, tot jugador tindrà l’oportunitat de gaudir amb una estància a la residència de futbolistes, acompanyat de diversos entrenaments a la Ciutat Esportiva i amb divertides visites a l’Estadi de la Ceràmica i al parc aquàtic Aquarama. Com a colofó, el Campus Pro tindrà una inoblidable festa de clausura en la qual es procedirà a lliurar diplomes personalitzats.

Aquesta inoblidable experiència esportiva desenvolupa un programa formatiu intens de futbol sota els paràmetres de la metodología d’entrenament i baix les directrius dels mateixos entrenadors de la Cantera Grogueta. A més, durant el transcurs dels Campus Pro, es potenciarà amb especial atenció la figura del porter com a perfil d’especialista en el joc mitjançant la realització d’un cicle de treball específic diari.

selecció de futur / Tanmateix, aquells que demostren tot el seu potencial sobre el terreny de joc durant l’evolució dels campus podrán ser seleccionats per a participar en els Tornejos Internacionals del Villarreal CF.

Per a apuntar-te al Campus Pro del Villarreal CF només has d’omplir el formulari d’inscripció que trobaras a: https://campusytorneos.villarrealcf.es/es/campus-villarreal-cf/campus-pro/campus-pro#form-inscripcion.