El club Aquàtic Castelló ha iniciat la seua temporada d’hivern amb moltes expectatives, que s’han començat a traduir en resultats en les primeres incursions esportives. Però a més, ha augmentat el nombre de nadadors en totes les categories i seccions.

Els principals objectius per a enguany ja es van plasmar al Nacional d’Hivern absolut de piscina, on van participar dos nadadors. Les properes competicions són els campionats autonòmics, on participaran un bon nombre de nadadors i on s’esperen bons resultats. També es preparen cuiddadosament per als nacionals d’edats i absoluts.

Tot i ser un club modest, els reptes esportius són una constant al seu calendari i estan demostrant de manera constant que voler és poder.

Per equips, enguany l’Aquàtic disputarà l’ascens a la primera divissió autonòmica a l‘abril, amb tots els sentits posats per a aconseguir-ho.

El club té 182 nadadors entre totes les categories d’edats, a més dels màster i els triatletes que enguany han pogut participar en diversos esdeveniments especialitzants, on han sigut referència tot i haver-se iniciat en aquesta disciplina fa poc de temps.

El director tècnic, Xavier Miralpeix, autor del llibre d’èxit La belleza de las cicatrices, conta que estan creant «un bon ambient de treball entre els grups de nadadors de base, els quals van avanzant per a convertir l’Aquàtic en un referent autonòmic».

Una de les claus és treballar de manera individual a través dels grups assignats a cada objectiu. L’Aquàtic Castelló ja és una de les millors opcions dins l’oferta esportiva de Castelló per a qui vulga millorar en esports com la natació o el triatló. A més, ofereix una opció integral on es tenen en compte tots els aspectes de la salut i el rendiment esportiu.

Tot això dóna forma a un il·lusionant projecte esportiu que suposa un gran atractiu per a tots aquells que volen aprendre a nadar bé i arribar en el futur a competir amb els millors nadadors autonòmics i nacionals.

NOM DEL CLUB:

CLUB AQUÀTIC CASTELLÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1992.

PRESIDENT:

SOLEDAD BAUSÁ AGUILAR.

PISCINA:

PISCINA OLÍMPICA DE CASTELLÓ.

EQUIPACIÓ:

SAMARRETA BLANCA I PANTALÓ BLAU.

NOMBRE D’EQUIPS:

CINC.