Per segon any consecutiu, i des que es fes càrrec del club la temporada passada, l’Almenara Atletic té com a president tot un referent del futbol d’aquesta localitat.

Artur Clement Faet ha passat per tots els estaments del club, des de jugador fins a la banqueta com a entrenador i ara culmina la seua trajectòria al futbol d’Almenara com a president de l’entitat.

Jugador durant la dècada dels anys 60, Artur Clement va destacar a l’equip local i prompte va poder competir en categories superiors i fins i tot disputar partits amistosos amb professionals destacats de l’època.

En aquesta primera etapa de la seua llarga trajectòria va militar en equips tan destacats com el Valencia juvenil, el CD Castellón, l’Utiel, l’At. Saguntino o el Nules, entre altres.

Com a entrenador cal destacar que a banda de l’Almenara també va dirigir com a tècnic equips importants de la talla de l’UD Vall de Uxó, Alqueries, At. Saguntino o fins i tot el Villarreal CF, abans que el club groguet es convertira en el transatlàntic que és actualment, quan l’equip de la Plana Baixa jugava encara a la Tercera Divisió.

Als seus 84 anys, Artur Clement continua treballant pel club del seu cor, aconseguint que l’Almenara Atletic passe per un gran moment i que tots els que estimen aquesta entitat puguen gaudir d’ell.