NOM DEL CLUB:

CLUB DE FÚTBOL JUBELAMA DE CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

2007.

PRESIDENT:

JUAN LUIS ESBRÍ

TERRENY DE JOC:

CHENCHO.

EQUIPACIÓ:

BLANQUINEGRA.

NOMBRE D’EQUIPS:

18.

En la seua setena temporada en actiu, el CF Jubelama Castellón té ja quasi 300 jugadors i una estructura esportiva la qual els permet tindre dos juvenils amb jugadors formats al propi club, tres cadets els quals estan competint molt bé en les seues lligues i tres infantils dirigits per tècnics qualificats que formen a jugadors des dels seus inicis en futbol-11 ensenyant-los a competir.

Amb l’objectiu de créixer any rere any, el Jubelama vol augmentar el nombre de tècnics i millorar la seua formació, per això tracta de donar-los totes les eines per a crear cossos tècnics més formats i preparats que permetesquen una millora continua en la formació dels jugadors.

La vessant esportiva està dirigida per Alberto Bellmunt, amb Cristian Sales com a coordinador del futbol-11 i Dani Blasco del futbol-8. Tots ells gestionen les decisions a adoptar dins del club, així com la preparació de campus i activitats del club o la planificació de la propera temporada.

Pel que fa al futbol-11, després dels ascensos en cadet i infantil de la darrera temporada, ara el cadet A i l’infantil A competeixen en Preferent, mentre el juvenil A és líder de Primera Regional Juvenil i està fent una temporada espectacular amb un planter format a casa, amb jugadors que tenen una llarga trajectòria al club, la qual cosa és la base dels èxits del futur per al Jubelama.

En futbol-8 l’estructura del club castellonenc permet formar jugadors i preparar-los per a donar el salt al futbol-11 quan arriba el moment, amb una filosofia marcada des de la base per a tractar de donar-li un bon tracte al baló i ser protagonistes dins del camp per a millorar dia a dia en els entrenaments i traslladar-ho a la competició.

L’escoleta ha donat els seus fruits cada temporada, fent possible que els jugadors pugen cada volta més preparats. Així, enguany el benjamí ja és campió de lliga a falta de quatre partits, i en les jornades de transició a futbol-11 els alevins mostren que ja tenen les nocions necessàries per a adaptar-se al terreny més prompte.