La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la convocatòria dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en edat escolar. Aquesta edició es durà a terme des de l’1 de setembre fins al 31 d’agost de 2019.

Cal recordar que en la passada edició dels Jocs Esportius, en la qual van participar al voltant de 118.000 esportistes, la Conselleria va destinar més d’1.200.000 euros a aquesta competició.

Hi poden participar els centres d’ensenyament, clubs esportius, associacions i entitats que inscriguen esportistes nascuts entre l’1 de gener de 2001 i el 31 de desembre de 2012 i que estiguen escolaritzats en centres educatius de la Comunitat Valenciana.

La inscripció està oberta a tots els esports amb federació autonòmica, des de la categoria prebenjamí fins a juvenil, en les modalitats masculina, femenina i mixta. En el nivell de promoció l’objectiu és que els equips siguen mixtos i la competició siga també mixta en categories inferiors fins a aleví.

Per a participar en el nivell de promoció, s’haurà de realitzar la inscripció en línia a través de l’aplicació web JOCSE en la pàgina web jocsesportiuscv.gva.és, amb data límit el 16 d’octubre.