El Club Balonmano Castellón es manté com el gran referent provincial de l’handbol, amb els dos equips sènior -el femení de Divisió d’Honor Plata que busca l’ascens a Divisió d’Honor i el masculí de Segona Nacional- i una base formada per sis equips federats --dos juvenils, dos cadets i dos infantils-, a més d’uns 300 jugadors que s’inicien en aquest esport en les seues escoles.

Cal destacar que tots els equips federats de base competeixen a escala autonòmica en la lliga de rendiment, és a dir, la més alta en aquestes categories.

Menció especial per al juvenil femení, que aquesta setmana jugarà la final de la lliga per a classificar-se a la prèvia dels sectors nacionals. La competició consisteix en una lliga en la qual s’enfronten a equips d’Alacant per a entrar a llocs de sectors nacionals.

Algunes d’aquestes jugadores ja disposen de minuts amb l’equip sènior, la qual cosa els permet créixer en el seu joc. El mateix ocorre amb l’equip juvenil masculí, que sempre dona suport al conjunt de Segona Nacional.

El club prepara la participació dels seus jugadors i jugadores en tornejos per a Pascua i l’estiu, amb l’objectiu que puguen continuar la seua formació amb partits d’escala superior, davant equips d’altres nacionalitats.

D’altra banda, una vegada finalitzada la temporada d’handbol pista es pretén competir en handbol platja, ja que això «permet als nostres equips mantindre la forma física durant els mesos d’estiu i així començar la següent campanya amb la millor forma possible per poder abastar objectius més ambiciosos», segons expliquen des del club.

Á més, agraeixen l’esforç dels familiars dels seus jugadors que els apropen al pavelló cada dissabte per a jugar el seus partits.

NOM DEL CLUB:

CLUB DEPORTIVO BALONMANO CASTELLÓN.

ANY DE FUNDACIÓ:

1978.

PRESIDENT:

RAFAEL MARTÍ.

PAVELLÓ:

CASTALIA I FERNANDO ÚBEDA (GRAPA).

EQUIPACIÓ:

VERDA.

PRIMER EQUIP:

DIVISIÓ D’HONOR PLATA FEMENINA.