Aquesta temporada està sent molt especial per al Club Bàsquet Benicarló, que té com a principal referent un primer equip que s’estrena enguany a LEB Plata.

La vintena d’equips del club ja portaven molts quilòmetres recorreguts quan el 12 de gener van protagonitzar la seua presentació a un pavelló municipal abarrotat de públic que volia aplaudir els seus esportistes. I és que els problemes amb les equipacions oficials van endarrerir la posada de llarg més del que és habitual.

Ja s’ha fet molt de treball durant els darrers mesos, amb un esforç continu de directiva, tècnics i jugadors, sempre ben acompanyats per familiars, socis i simpatizants. Queda, però, l’estiró final, ja que es juguen en totes les categories completar una bona temporada, la qual cosa suposa competir i lluitar, donar-ho tot, respectant els companys i companyes i els rivals. Si ho aconsegueixen, la temporada haurà sigut realment excel·lent.

un pas endavant / Una de les novetats més cridaners d’enguany està sent el tindre un equip sénior lluitant en LEB Plata, una experiència dura però molt positiva. Des del club creuen que des dels mitjans encara no es valora prou la dificultat que té, per a un poble de la zona nord de Castelló, competir en una categoria tan exigent. Sobretot si es té en compte que és l’únic equip de tota la Comunitat Valenciana en aquesta categoría.

Per fer-hi front a aquesta nova situació s’ha hagut de crear una infraestructura organitzativa complexa y aconseguir forjar un equip ambiciós amb qualitat. Des del club creuen que s’està aconseguint, tot i que de vegades tenen la sensació de lluitar a soles contra totes les dificultats, lesions, poca cobertura mediática, ingressos insuficients, búsqueda de patrocinadors, incomprensió de l’administració, falta d’experiència, distàncies… El repte hauria de ser per a tots.

Veure ple el pavelló tots els partits, observar el creixement dels equips de base, comprobar la complicitat de pares i familiars, i gaudir de la implicació dels simpatitzants i col·laboradors els ajuda a continuar encistellant.

El club vol aprofitar aquestes línies per agrair a tots els que els acompanyen en aquest camí, sobretot a l’Ajuntament i al poble de Benicarló. Segueixen.

NOM DEL CLUB:

CLUB BÀSQUET BENICARLÓ.

ANY DE FUNDACIÓ:

1969.

PRESIDENT:

ENRIQUE BESALDUCH BALLESTER.

PAVELLÓ:

MUNICIPAL.

EQUIPACIÓ:

ROJA

PRIMER EQUIP:

LEB PLATA.