NOM DEL CLUB:

ASOCIACIÓN CULTURAL DEPORTIVA BENICENSE.

ANY DE FUNDACIÓ:

1992.

PRESIDENT:

ELISEO SALVADOR.

TERRENY DE JOC:

TORRE SAN VICENTE I CARRERASSA.

EQUIPACIÓ:

BLANCA.

PRIMER EQUIP:

PRIMERA REGIONAL. GRUP I.

El futbol base a Benicàssim té molt bona salut. Un perfecte exemple es el creixement de l’ACD Benicense, que aquesta temporada té un equip més que la darrera i al voltant de 40 jugadors més.

Això vol dir que la majoria d’equips tenen un major nombre d’efectius, la qual cosa és molt important perquè els diversos conjunts no noten de manera negativa les baixes que acostuma a haver-hi en èpoques de vacances, ponts festius o l’època actual amb les comunions.

Però la base de l’ACD Benicense no només creix en cantitat sinó també en qualitat. Així, el prebenjamí B ha sigut segon en la lliga regular i el nivell del prebenjamí A també és molt bo.

No són només aquests els equips que estan destacant pel seu rendiment. Els benjamins A i B també han mostrat un bon futbol i l’aleví B ha sigut cinqué a la seua lliga. En canvi, l’aleví A no ha tingut molta sort aquesta temporada i va entrar en una dinàmica negativa, mentre que els equips de futbol-11 en general han tingut un bon nivell.

Una temporada més el club ha organitzat el Trofeu Eliseo Salvador, i en col·laboració amb l’associació Smara també va celebrar un torneig en benefici dels xiquets del Sahara. No és aquesta l’única iniciativa solidària en la que ha col·laborat l’ACD Benicense, que també va organitzar una recollida d’aliments juntament amb l’associació San Vicente de Paul, i a més col·labora amb una oenegé per a enviar material esportiu a Kenia.

El bon moment del club es trasllada al primer equip, que després de pujar fa un any a Primera Regional busca l’ascens a Preferent. Hui disputen el partit d’anada a Manises, des de les 18.00 hores. Que hi haja molta sort!