+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
 
   
 
 

CB VINARÒS SERVOL vinaròs El club de la setmana

Bàsquet d’altura a Vinaròs

El Club Bàsquet Vinaròs Servol manté una base amb molt bona salut i organitza nombroses activitats cada any

 

PREBENJAMÍ: Gerard, Fernando, Pepe, Iker, Sergio y Gerard. - MEDITERRÁNEO

BENJAMÍ: Sebastián, Víctor, Pau, Marc, Carla, Àngel, Adrián, Héctor, Marc A., Leo, Blanca, Amat, Martina, Albert, Dídac i Arnau. - MEDITERRÁNEO

MIGUEL MORA
03/06/2017

El Club Bàsquet Vinaròs Servol ha sigut una temporada més un dels principals animadors pel que fa al bàsquet de les comarques del nord de la província.

Un club que segueix creixent, tant en l’àmbit esportiu com social, i que aquesta temporada ha tingut un total de 13 equips.

Entre les principals novetats d’enguany es troben les seues escoles de bàsquet, en les quals s’ha incorporat el bàsquet en anglés amb la col·laboració dels jugadors americans del primer equip.

El sénior, de fet, ha donat la major alegria al club, ja que ha aconseguit pujar a Primera Nacional després d’haver estat campió en autonòmica.

Un èxit que ha tingut el seu reflex, pel que fa als equips de base, en la gran temporada de l’infantil masculí, que ha arribat a disputar enguany les semifinals de la seua categoría.

Un dels moments més emocionants de la temporada va ser la celebració del ja tradicional torneig Pequebasquet Baix Maestrat, que ha complit la seua setena edició amb un extraordinari èxit de participació. Quasi 40 equips de les categoríes prebenjamí, benjamí i aleví van fer disfrutar a les més de mil persones que van passar pel pavelló de Vinaròs entre jugadors, familiars i aficionats, la qual cosa anima al club a continuar apostant per aquest torneig de base tan volgut.

El club aposta a més per fomentar la implicació dels pares. Així, per a preparar la propera temporada, el darrer dijous 1 de juny es va organitzar una reunió amb l’objectiu d’informar sobre el programa esportiu i social de la campanya 2017-18. Una nova temporada en la qual0 el club vinarosenc vol continuar millorant en tots els aspectes, tant esportius com socials, i fomentant el bàsquet al màxim a Vinaròs.

NOM DEL CLUB:

CLUB BÀSQUET VINARÒS SERVOL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2010.

PRESIDENT:

RAY SANTANA.

PAVELLÓ:

PAVELLÓ MUNICIPAL.

EQUIPACIÓ:

NEGRA I ROJA.

PRIMER EQUIP:

HA PUJAT A PRIMERA NACIONAL.