NOM DEL CLUB:

VILA-REAL BÀSQUET CLUB.

ANY DE FUNDACIÓ:

1993.

PRESIDENT:

CHRISTIAN MATA CERISUELO.

PAVELLÓ:

PAVELLÓ BANCAIXA.

EQUIPACIÓ:

BLAVA I TARONJA.

NOMBRE D’EQUIPS:

DOTZE.

No hi ha dubte que el Vila-real Bàsquet Club, creat per a fomentar el bàsquet femení, viu un gran moment i tots treballen per a seguir així molt de temps.

El club va nàixer l’any 1993 amb només dos equips i enguany tenen 12. D’una banda, és la primera temporada amb dos séniors, per la qual cosa totes les jugadores que des de xicotetes han format part del club i volen seguir gaudint del bàsquet ho poden fer en arribar a la majoria d’edat. I pel que fa a les més petites, també és el primer any en el qual el club acull jugadores tan joves com les babies, de 4 anys, ja que fins ara el prebenjamí era el seu equip de menor edat.

El club està format per 130 jugadores des de l’escola fins els séniors i tenen 12 entrenadors, tots titulats. El bon treball de tots ha fet possible que la darrera temporada l’equip júnior tinguera la menció de millor equip de la ciutat per part de l’Ajuntament de Vila-real. En l’àmbit individual, enguany el club ha aportat dues jugadores a seleccions autonòmiques, amb Esther Álvarez en l’aleví i Claudia Pi en cadet.

Gràcies al treball dels darrers anys, enguany els alevins i cadets han obtingut plaça en la màxima categoria després de la primera fase, mentre infantils i júniors encapçalen les classificacions.

A més, en Pasqua van celebrar el seu XXIII Campus, per a xiquets i xiquetes dels 4 als 13 anys que vulguen gaudir del bàsquet i amb d’altres activitats.