La Fundació Albinegra té preparats uns Nadals de somni per als més joves amb la segona edició del Campus de Futbol de Nadal i el primer Campus de Bàsquet amb el Nou Bàsquet Femení.

Per a que els menuts futbolistes puguen gaudir de les vacances nadalenques amb el CD Castellón, el II Campus Albinegre acollirà jugadors de futbol-8 i escoleta -nascuts entre 2008 i 2014- en horari de matí i coincidint amb l’aturada del futbol base. Els jugadors tindran així una bona alternativa per a ocupar uns dies tan especials, fent esport els dies 23, 26, 27 i 30 de desembre, a més del 2 i 3 de gener.

El Campus es desenvoluparà a les intal·lacions esportives de Gaetà Huguet a Castelló i cada jornada transcorrerà entre les 9.00 i les 14.00 hores.

Tots els inscrits, tant els jugadors de la Cantera Albinegra com la resta de participants, realitzaran els entrenaments supervisats pels mateixos professionals que dirigeixen als equips de la base del CD Castellón.

Iván Medall, director esportiu de la Cantera Albinegra, explica que s’ha apostat per «donar continuitat a un campus que l’any passat va tindre un gran èxit de participació».

Els xiquets i xiquetes del II Campus Albinegre tindran assegurança i assistència mèdica, hidratació adequada i un esmorzar saludable amb l’objectiu de conscienciar els joves sobre els bons costums alimentaris. A més, tindran l’oportunitat de finalitzar el campus a l’estadi municipal Castalia i rebre l’equipació oficial del CD Castellón. També se’ls atorgaran fitxes de valoració personalitzades i dues entrades per al primer partit que es disputarà al coliseu albinegre l’any 2020 davant el Sabadell.

La inscripció ja es oberta i per a més informació es pot consultar al telèfon de la Fundació Albinegra (61144656), mitjançant el correu electrònic info@fundacioalbinegra.co) o acudint a la seu, l’aparcament de l’Estadi Castalia amb accés a Tribuna Baixa, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00 hores.

També llança el I Campus Albinegre de Bàsquet el NBF, per a jugadores des de 4 anys. que es desenvoluparà les dies 23, 26, 27 i 30 de desembre al pavelló Grapa de 9.00 a 14.00 hores. Les participants faran entrenaments supervisats pels professionals que dirigeixen la base del NBF Castelló.

Consultar al telèfon del NBF (628076997), el correu nbf@gmail.com o acudint al pavelló Grapa els dimarts, dijous o divendres de 17.30 a 19.00 hores.